Onderhoud

Onderhoud donzen producten

Een dekbed van Gebroeders Jonk vraagt weinig onderhoud. Geregeld opschudden en regelmatig luchten is voldoende. Alleen donzen dekbedden van goede kwaliteit zijn op 60°C wasbaar. Gebruik niet te veel wasmiddel en droog het dekbed langdurig in de droogtrommel op een lage temperatuur. Haal het dekbed tijdens het droogproces een aantal keren uit de droogtrommel om het op te schudden.

Tip: stop schone tennisballen in de droogtrommel zodat het dekbed opgeklopt wordt. Lees voor het reinigen het wasvoorschrift op het etiket.

Wij adviseren : laat uw donzen dekbed vakkundig reinigen.

TIPS

TIP

De dekbedden worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

WIJ ADVISEREN

De dekbedden Belvedere, Montana en Supreme hebben een behandeling ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.