Keurmerken

Keurmerken

Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het productproces wordt zorgvuldig gecontroleerd en gestest. De hoge standaard eisen die Gebroeders Jonk hanteren zijn terug te zien in de onderstaande keurmerken die aan de producten zijn bevestigd.Wij gaan zorgvuldig om met mens, dier en milieu. Onze dons producten zijn voorzien van het strenge Downpass keurmerk. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot het dierenwelzijn. Het is door de hele productieketen heen traceerbaar en voldoet aan de meeste strenge dierenwelzijnseisen.

Downpass

De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem.
Dit wordt periodiek gecontroleerd door  Hiervoor ontvingen wij de oorkonde van Downpass.

Nomite

Nomite is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Donzen dekbedden met dit label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor de huisstofmijt en voor mensen met astmatische klachten.

Downafresh

Vulmateriaal met het Downpass-keurmerk is na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar omdat het geproduceerd is zonder agressieve desinfecteringsmiddelen.

Öko-Tex 100

De Öko-Tex 100 is een internationaal erkend certificaat voor veiligheid in de textielketen. Dit label geeft aan dat het gebruikte textiel getest is op schadelijke stoffen en geen risico vormt voor de gezondheid van de gebruiker.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.