Ambacht en innovatie hand in hand

Als gevolg van onze eigen productie- en afwerkingsfaciliteiten zijn we in staat om extreem flexibel te zijn. Dit betekent dat we direct kunnen inspelen op de persoonlijke wensen van de eindgebruiker. Door een nauwe samenwerking met onze klanten hebben we een sterke band opgebouwd, wat ons in staat stelt voortdurend te verbeteren en aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze focus ligt op het bieden van uitgebreide productinformatie, begeleiding en training aan onze klanten. Hierdoor zorgen we ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Deze transparantie stelt hen in staat weloverwogen beslissingen te nemen en optimaal gebruik te maken van onze producten.

Specialiteiten

Het partnerdekbed kan naar uw wens worden gevuld.  Zodoende kunt u voorkomen dat u, of uw partner, het te warm of te heeft. U kunt zelfs de voetzone extra vullen wat vaak als prettig wordt ervaren.

 

Heeft u het altijd te warm, dan kunnen we ook de dekbedden 30% minder vullen. We noemen het dan een warmteklasse 5.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.