Gecontroleerde Kwaliteit

Gecontroleerde kwaliteit

Gebroeders Jonk gebruikt voor hun producten uitsluitend hoogwaardige materialen. De samenstelling van de vulling vindt in eigen huis plaats en wordt voortdurend op de vastgestelde specificaties getest. Dit gebeurt door vakmensen met jarenlange ervaring en liefde voor het product.

Ook bij de eindafwerking staat bewaking van de kwaliteit centraal. Elk product wordt met de grootste zorg gemaakt en nauwgezet gecontroleerd voordat het de fabriek in Volendam verlaat. Op een dekbed van Gebroeders Jonk zit dan ook vijf jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

European Feather and Down Association

Op het gebied van dons en veren vinden regelmatig innovaties plaats. Om de laatste ontwikkelingen op het vakgebied op te voet te blijven volgen, is Gebroeders Jonk lid van de brancheorganisatie EDFA:

European Feather and Down Association: samenwerkingsverband van de belangrijkste dons- en verenverwerkende bedrijven in Europa

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.