Maak kennis met onze Jubileum Kussens

Wij zijn al sinds 1924 actief en ter ere van ons 99-jarig jubileum hebben we een aantal unieke kussens ontworpen. Deze kussens hebben een zeer innovatief karakter.

Kameelhaar kussen, koel in elk seizoen

Het kameelhaar is afkomstig uit de uit de hooggebergtes van Centraal-Azië waar de temperatuur kan variëren van -20 °C in de nacht tot + 40 °C overdag. Dit natuurhaar heeft daardoor ultieme vocht-
regulerende eigenschappen en is dus uitermate geschikt als vulmateriaal. De kussens zijn koel en ademend en de wasbare hoes is ook GOTS gecertificeerd.

Nepal – met aanpasbaar binnenkussen Dreamball
Kathmandu – met aanpasbaar binnenkussen Kapok
Tibet – met 100% natuurlatex binnenkussen
Everest – met 70% eendendons binnenkussen

Vormvast Vegan latex kussen

Dit hoofdkussen is rondom afgevuld met Dreamball dat door de ritsen aanpasbaar is. De kern van het kussen is van 100% natuurlatex GOLS gecertificeerd

Met dit hoofdkussen ben je verzekerd van een comfortabele en gezonde slaapervaring. De natuurlijke latex zorgt voor optimale ondersteuning, terwijl de aanpasbare Dreamball-vulling ervoor zorgt dat je altijd de juiste hoogte en stevigheid hebt.

Lago – rondom Dreamball met navulpocket kern | 100% natuurlatex 

Maak kennis met onze Jubileum Kussens

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.