Gebr. Jonk introduceert Vega Sleep

Als Nederlands familiebedrijf zoeken we steeds naar vernieuwingen op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten. Op zoek naar steeds duurzamere en ecologisch verantwoorde grondstoffen presenteren we een compleet nieuw product. Hiervoor hebben we een luxe winkelpresentatie ontwikkeld die we met een interessant intekenvoorstel aanbieden. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@jonkvolendam.nl

Waarom de mix van deze materialen?
De natuurlijke Tencelvezel heeft een zeer goede vochtafgifte hetgeen zorgt voor een droog slaapklimaat. Tencel op zich is geen warmtebron en is daar-om verrijkt met kapok die zorgt voor een behaaglijke warmte. Het volume wordt veroorzaakt door maïsvezel dat ook de verbinder is tussen de kapok en Tencel, welke gladde vezels zijn. De mix van deze materialen zorgt voor een goede isolatie, maar ook een zeer goede vochtregulatie. Dit alles samen zorgt ervoor dat je verantwoord slaapt onder een soepel en licht dekbed, dat heer-lijk om het lichaam valt.

Anti-allergeen
Het dekbed is niet alleen 100% plantaardig en comfortabel, maar ook zeer hygiënisch doordat er hoogwaardige en gladde vezels worden gebruikt. Vanwege het droge slaapklimaat hebben de bacteriën en schimmels geen kans om zich in dit dekbed te nestelen. Het is wasbaar op 60°C.

Gebr. Jonk introduceert Vega Sleep

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.