Previous
Next

Al 90 jaar traditie in slapen

Ambachtelijke kwaliteit om van te dromen

In 1924 werd Gebroeders Jonk opgericht als grondstoffen bedrijf. Tot op de dag van vandaag zijn we trouw gebleven aan onze ambacht. Het familiebedrijf levert al drie generaties kwaliteitsproducten exclusief aan beddenspeciaalzaken. Duurzaamheid op de lange termijn in plaats van aan kortstondig voordeel is van generatie tot generatie op ons overgebracht. Via traditionele kanalen beschikken wij over kwalitatief zeer hoogwaardige donssoorten die wij gebruiken voor de dekbedden en hoofdkussens. Een ruim assortiment waarin naast dons en veren, ook natuurhaar,natuurlatex en synthetische materialen als vulmateriaal worden verwerkt.

Best verkochte producten

Productie en verwerking

De samenstelling van de vulling en de eindafwerking vinden in eigen huis plaats. Hierdoor kunnen we zeer goed inspelen op speciale wensen van de klant. De meeste producten kunnen dan ook geheel custom-made gemaakt worden. De inbreng van de detaillist is voor ons van groot belang voor innovatie van nieuwe producten.

Video afspelen

Rondleiding door het bedrijf

Bekijk hier onze bedrijfsvideo. Zo krijgt u een goed beeld van wat Gebroeders Jonk voor u kan betekenen.

Berichten van Gebroeders Jonk bv

Collectie verbeteringen

We zijn voortdurend bezig de collectie te optimaliseren. Het Strandjutter wollen dekbed gaan we vervangen voor de IceLander. Het IJslandse beschermde schapenras is uniek, ze

Lees verder

Productvideo

Bekijk hier onze bedrijfsvideo. Zo krijgt u een goed beeld van wat Gebroeders Jonk voor u kan betekenen.

Video afspelen

Dekbedden

Gebroeders Jonk gebruikt uitsluitend hoogwaardig en volgroeid dons met een hoge vulkracht. Dit zorgt ervoor dat er minder vulgewicht nodig is voor een heerlijk warm dekbed. De dekbedden zijn lichter, soepeler, comfortabeler en duurzamer.

Hoofdkussens

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen. Het hoofdkussen moet de druk van de lichaamsdelen opvangen en evenredig verdelen. Alle zenuwen van het lichaam lopen door de nekwervels. Het is daarom van belang dat de nek en het hoofd op de juiste manier ondersteund worden. Kies daarom voor een kussen met de juiste ondersteuning, waarbij uw nekspieren en wervels ontspannen, zodat u weer fris aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Trainingen op locatie

Onze partners kunnen rekenen op professionele begeleiding en training

Trainingscentrum Volendam

Vanuit ons trainingscentrum in Volendam worden er trainingen productkennis gegeven.

Rijke historie van het familiebedrijf

Gebroeders Jonk B.V. kan bogen op een lange familietraditie in de pluimveehouderij en aanverwante bedrijvigheid. Nadat de eerste uit Zuiderwoude afkomstige ontginners kort na 1300 rondom en in het latere Volendam waren neergestreken kregen zij van de graaf vergunning voor de vangst van waterwild. De boeren onder hen hielden al gauw wat kippen, eenden en ganzen rond hun erf voor eigen gebruik en ruilhandel met plaatselijke bakkers en kruideniers. Zo rond 1850 begon in de waterrijke Zaanstreek en in Waterland de beroepsmatige pluimveehouderij van de grond te komen….

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.