Dekbedden

Waarom een donzendekbed?

Van alle vulmaterialen is kwaliteitsdons het beste in staat uw lichaamswarmte vast te houden. Hoogwaardig dons heeft een nog betere vochtregulatie als normaal dons. Het neemt transpiratievocht sneller op en staat het ook weer sneller af aan de omgeving. Wij laten onze donskwaliteiten periodiek testen bij Testinstituut Hohenstein / LOGO

Unieke tevredenheidsgarantie

De dekbedden worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

De tijk

De dekbedden Belvedere, Montana en Supreme hebben een behandeling ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

Koppelbaar

De meeste modellen zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering.

Wamteklasse

De warmtebehoefte verschilt van persoon tot persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die u houvast geven bij de bepaling van keuze.Warmteklassen zijn gerelateerd aan de dikte van het dekbed.

Dekbedden Dons

Er is iets misgegaan, kijk later nog eens

Dekbedden Natuurhaar

Er is iets misgegaan, kijk later nog eens

Dekbedden - Synthetisch

Er is iets misgegaan, kijk later nog eens

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.