Allergie en astma

Allergie en astma

De weving van de tijk van goedkope dekbedden en kussens is van minder goede kwaliteit. Om kosten te besparen is het niet dicht genoeg geweven, waardoor de huismijt zich gemakkelijk nestelt in de tijk van het produkt. Bijna al onze donzen kussens en dekkbedden zijn voorzien van het ‘Nomite label’. Dit label staat er garant voor dat het geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor de huisstofmijt.

Daarnaast hebben dons en veren unieke vochtregulerende eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een ongunstig klimaat ontstaat voor de huisstofmijt. Ook als u allergisch bent voor huisstofmijt hoeft u dus niet af te zien van het natuurlijke slaapcomfort dat dons en veren biedt. Dat is door wettenschappelijke onderzoeken aangetoond.

Veren en dons zijn natuurlijke materialen. Ze isoleren goed, zijn licht van gewicht en bevatten geen schadelijke stoffen. Behagelijk warm, zonder zwaar aan te voelen en uiterst drapeerbaar. Kortom: het perfecte materiaal voor uw kussen, dekbed en slaapzak.

Klik hier voor wetenschappelijke onderzoeken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.